Actueel Team Daniëlle

Op 17 april 2021 vond de landelijke dag 2021 plaats. Online ditmaal. Vanuit huis keken vele mensen naar de livestream met de presentatie van Nicolette over haar dochter. En over haar stichting, Team Daniëlle, die zij heeft opgericht. Zij geeft voorlichting over de gevaren van drugsgebruik en over het verlies van haar dochter.

Vanaf minuut 42 …

 

 

 

Hart van Nederland:

Interview Vrouw:

Nicolette verloor dochter (21) aan drugs en geeft nu voorlichting op scholen:

Radio Veronica:

Frank en Vrij:

Kennemer College:

Voorlichting XTC:

Bijzonder verhaal:

‘Legaliseer xct’ ????

 

 

Bewustwording op het gebied van xtc

Helpen jullie mij weer?
Ik kan via de KRO een geldbedrag winnen.

Stemmen jullie ook op team Danielle?

 

Nicolette IJmonder van het jaar 2017

 

Nicolette Koopen wil besef creëren over de gevaren van XTC

 

 

Morgen meteen weer op pad

 

IJmonder van het Jaar Verkiezing!

 

Dit mag nooit meer gebeuren!

 

Radio interview FunX

Radio interview 1

Radio interview 2


SBS 6 Hart van Nederland


RTVSEAPORT.NL


Een lang interview van 40 minuten


 

Schijnveiligheid.

Afgelopen week schreef John van de Heuvel in zijn column over mijn missie. Hij schreef dat het testen van pillen slechts schijnveiligheid creëerde, dat wil ik vandaag onderschrijven.
Tijdens een presentatie aan de leerlingen vroeg ik wie mij kon vertellen wat testen was. De dame in kwestie kon goed benoemen hoe het proces van testen eruit zag en noemde ook nog wat zij dacht dat er gebeurde. Ik leg de leerlingen iedere keer weer uit wat testen is, wat dit betekent en vooral wat het niet betekent.
Testen is het beste van het slechtste, als je wilt slikken dan is testen een must. Maar zit je dan safe? De mensen die ik sprak en wekelijks spreek denken iedere keer dat als zij hun pillen laten testen dat ze dan veilig zijn……… Het antwoord is NEE, je pillen zijn dan niet veilig. Wel is er gekeken naar de grove samenstelling en hoeveelheden in jouw pil, denk hierbij aan het MDMA gehalte, zuren, kleur, diameter, logo etc. Er wordt bij deze test NIET gekeken naar de andere ingrediënten. Iedere “kok” zal zijn eigen specialiteiten hebben, dit houdt in dat de een er nog wat andere ingrediënten bij doet en de andere nog wat andere. Deze ingrediënten zie je niet terug bij de test zoals hierboven benoemd. Je ziet dit wel terug als je je pil inlevert en na een week het testrapport thuis krijgt.
Maar wat nu als je diverse pillen in je zak hebt en je weet niet welke bij wie vandaan komen? Laat je dan ook iedere pil testen, of denk je als je er 1 hebt laten testen dat het wel goed zit? Iedere fabrikant heeft zijn eigen processen, je moet bepaalde richtlijnen aanhouden, maar gebeurt dit dan ook? Dit is niet controleerbaar, het is dus een kwestie van vertrouwen………….
Dit alles geldt ook voor de inhoud van een pil, de buitenkant ziet er als een hele uit, je denkt dan ook dat de binnenkant een halve is als je deze door de midden breekt….toch? Niets is minder waar, als de processen niet correct uitgevoerd worden dan zullen de moleculen ook niet goed pakken. Kort samengevat houdt dit dan in dat de inhoud niet evenredig verdeeld is, maar je dit niet ziet. Dus een halve pil wil niet zeggen dat je een halve inhoud hebt, houd hier rekening mee.
Ik zal nooit zeggen dat je niet moet slikken, dit snappen sommige mensen niet. Ik begrijp toch ook dat jullie een leuke tijd willen hebben. Maar ik wil graag dat jullie weten wat de risico.s zijn, dan weet je namelijk waar je mee bezig bent. Dus slik als je wilt slikken, weet dat ik jullie nu niet en ook later niet veroordeel.
Nicolette


Moeder op kruistocht

Vlak na het overlijden van Danielle gaf ik een (anoniem) interview aan de telegraaf.


RTL4 interview


 


Opvoeden en Uitgaan


Mariel Kolmschot is fotograaf in Wassenaar, regio Den Haag.


Sint Antonius in Nieuw Vennip.

 


 

Geloof en een Hoop Liefde

Uitzending op Dinsdag 24 januari vanaf minuut 21 Stichting Team Daniëlle.Artikel in Vrouw van de Telegraaf:


Op zaterdag 17 september 2016 liep Team Daniëlle de dam tot damloop.
Met een grote groep zijn wij van Amsterdam naar Zaandam gelopen.