Daniëlle

Op deze pagina zal ik jullie kennis laten maken met Daniëlle.

 

 

Danielle is mijn oudste dochter, zij was 21 jaar oud toen wij op 23 juli 2016 een telefoontje kregen dat het niet goed met haar ging en zij naar het ziekenhuis moest.

19 februari 1995 werd ik voor de eerste keer moeder, smiddags beviel ik in het ziekenhuis van na een pittige bevalling van Danielle, 3295 gram en 50 cm.
Een lief en rustig kind die trotse zus van Maaike, Wessel en Ilse was. Tot haar 15e jaar was zij rustig en een makkelijk kind. Op haar 15e veranderde zij, ging het op school anders dan gehoopt en raakte zij en ik met enige regelmaat in een discussie. Gelukkig haalde Danielle via het VAVO haar vmbo t en ging zij naar het NOVA college voor haar droom opleiding. Helaas moest zij hier na 2 jaar mee stoppen ivm haar gezondheid. Ondertussen ging zij naar het ROC en ging hier een andere opleiding doen.

Danielle had in 2015 en aan het begin van 2016 een super lief vriendje met wie zij veel mee maakte. Eind 2015 kwam Danielle via haar werk met mensen in contact van wie later bleek dat hier de dealer tussen zat……….Had je de vraag of ik wist wie haar verstrekte, ja na haar dood ben ik hier achter gekomen, een privé detective heeft dit uitgezocht.

26 juli 2016 overleed Danielle, dit gebeurde na 2,5 dag in het ziekenhuis te hebben gelegen. Danielle de altijd zo aanwezige kletsende, schreeuwende, energieke, lachende lawaai papegaai heeft voor een oorverdovende stilte gezorgd. Iedere dag weer missen wij haar, en moeten wij allemaal onze plek vinden binnen het verdriet.

Na Danielle haar dood heb ik stichting team Danielle opgericht. Een stichting met 1 doel, bewustwording op het gebied van xtc. Ik zal niemand zeggen wat hij wel of niet moet doen, ik probeer wel uit te leggen hoe dingen wel of niet zitten. Ik geef presentaties op scholen, beheer fb pagina.s en een instagram account (stichting team Danielle).

Nicolette