Recensie

Hoi Nicolette,

Ik zou jou nog een terugkoppeling geven van mijn Turn Over deelnemers. En het lukt me steeds niet om op het goede moment te bellen. Dus vandaar even via de mail, kunnen we altijd nog bellen.

We hadden in Haarlem 5 deelnemers aanwezig tijdens je presentatie. Ik heb met alle vijf even gezeten 2 weken na jouw komst. Het waren rommelige 2 weken ivm met de Sevens, het grote rugbytoernooi. Er vielen wat dagen uit en ik vond 2 weken ook wel een mooi moment om te horen of en wat er nog was blijven hangen.

Deelnemer 1 heeft PDD NOS en weinig inlevingsvermogen. Hij gaf dus ook aan geen interesse in het onderwerp te hebben en had daar niets aan toe te voegen.
Deelnemer 2 is een HBO student en vond de presentatie heftig. Jouw presentatie heeft hem iets bewuster gemaakt in zijn keuzes. Hij had in de 2 weken ook wel een paar keer aan de presentatie gedacht. Jouw persoonlijke verhaal raakte hem. Hij had daarna nog wel meer informatie willen hebben wat een pil nou met je doet.
Deelnemer 3 vertelde dat hij het echt klote vond wat er met Danielle was gebeurd. Hij heeft het er thuis ook over gehad (hij vertelt niet zoveel thuis, dus dat was best uniek). Hij vertelde dat een vriendin van het gezin Danielle had gekend.
Deelnemer 4 wist al heel veel over drugs, maar hij vond dat je echt door moet gaan met de presentaties. Hij vindt dat anderen dit ook moeten horen. Jouw persoonlijke verhaal had een groot impact op hem. Hij vond het ontzettend droevig. Hij wenst je veel sterkte.
Deelnemer 5 vond het zo’n verdrietig verhaal. Hij heeft er ook echt nog over nagedacht. Hoe zou het zijn als Danielle om dit mee te maken? Hij vroeg zich ook af of Danielle alcohol had gebruikt. En of de combinatie alcohol en pil niet extra slecht is. Het feit dat hij vroeg om een knuffel zegt wel genoeg.

Mocht je nog meer van gedachten willen wisselen, je weet me te vinden. Maar jouw presentatie heeft grote impact gehad op de deelnemers en ongetwijfeld ook op deelnemer 1.

Groeten,

Margreet