Oneerlijk.
Ik heb best vaak dat er wat vreemds gebeurt, zo heb ik al eerder geschreven dat ik de tunnel onder het station doorliep, mijn ketting met een beetje van jou daarin heen en weer ging en ik opeens jouw geurtje rook.
Soms lig ik in mijn bed, word ik wakker, ga ik slapen, of lig ik na te denken met muziek op en dan denk ik standaard aan jou.
Ik heb het heel lang zwaar kut gevonden dat ik niet over je droomde, dan bedacht ik tja, dood is dood en er is niks na de dood.
Maar toen ik vorige week bij jouw plek was en ik opeens weer je geurtje rook, liepen de tranen over me wangen en besefte ik alles dubbel hard. Ik besefte nog een keer dat alles al zo lang over en klaar is. Dat ik je nu dingen had kunnen vertellen waar je zo hard om zou kunnen lachen, en dat je zo trots zou zijn dat ik zo op je lijk, en dat niet alleen qua uiterlijk, nee Daan ik lijk qua gedrag knetter veel op je! En ik ben er zo trots op!
Ik heb veel gesprekken over je gehad en de ene keer gaat het heel gemakkelijk, en de andere keer lukt het me niet en komen de tranen weer.
Ik kom op een leeftijd waar ik van alles ga ondekken, ik mag steeds meer, en soms ook steeds minder. Soms word ik vergeleken met je en vind ik het totaal oneerlijk aangezien jij geen makkelijke puber was. En soms word ik vergeleken met je en ben ik er alleen maar heel blij mee, ik word er vrolijk van omdat ik gewoon zo trots ben dan.
Daan ik kan nog 1 ding zeggen, en dat is dat je me alles was, bent en blijft! Proud of you. Iloveyou 💜.