Doe niet zo overspannen!

Doe niet zo overspannen!

Er werd vandaag een link op een site geplaatst die betrekking had op het gebruik van harddrugs.
Ik las en huiverde bij sommige reacties.

Twijfelde of ik erop zou reageren en reageerde uiteindelijk.
Ik las dat sommige mensen al vanuit mijn stichting hadden gereageerd, dat vond ik fijn om te zien.

1 van de reacties was dat men niet zo overspannen moest reageren op het gebruik van.
Mmm overspannen ………

Al lezend bleek dat de onwetendheid zo onnoemelijk groot was, dat ik besloot om her en der een reactie te geven.

Testen…….zal ik er wekelijks over schrijven? Testen zegt niet dat het goed of veilig is. Testen is het beste van het slechtste, je weet dan iig hoeveel mg mdma er in 1 HELE pil zit.
(Al eerder uitgelegd dat de binnenkant vd samenstelling niet 100% in zijn geheel kan zijn. Dus een halve voor het oog kan qua inhoud boven de 50% qua samenstelling zijn…..

Je gaat van 1 echt niet dood, zucht……..Ik zal blijven vertellen over Renate die helaas wel na 1 pil dood ging.

Overspannen…….
Weet je wat ik het ergste aan deze opmerking vind……het ergste wat ik mee kon maken overkwam mij. Het ergste staat op mijn netvlies, suist door mijn hoofd. Ik weet iedere seconde nog, 42.7 graden doet veel met je……..hartslag 168 ik dacht oh god ze zal toch geen hartaanval krijgen. (Wan)hoop en vrees voerde mij ruim 62 uur mee, daar kreeg ik zekerheid.
Danielle is dood…..Ik riep direct hoe laat is het…..1140.

26 juli 1140 ik ga het nooit meer vergeten.

Ik ga mijzelf nergens verdedigen, zal niemand veroordelen, maar blijf wel bewustwording zaaien
En dat is iets anders dan onwetendheid.

Al schrijvend ben ik terug bij 26 juli.
Nadat de lijkschouwer geweest was mocht ik haar opbaren. In overleg met de zuster wilde ik alleen haar haren doen. Haar grote trotse bos krullen zat volledig in de tis (klit). Ik heb zeker een kwartier ukje voor plukje geborsteld, het was onmogelijk. Uiteindelijk vlocht ik het om het savonds door Ilse netjes te laten vlechten.

Overspannen had ik kunnen raken, in de hectiek vd uitvaart, in de hectiek vh rouwen, in de hectiek van mijn gezin, leven.

Maar dat gaat niet gebeuren, want ik blijf keuzes maken.

Nicolette

foto van Nicolette Roze.
foto van Nicolette Roze.