Cran Canaria 2014

Cran Canaria 2014, pff wat keken wij hier toen naar uit ! Ik ging voor het eerst vliegen, en we mochten met ze vieren in een bungalow. Uiteraard Danielle en Ilse samen en Maaike en Wessel samen, zo ging het altijd ! Want wij deden alles samen, ook daar. Samen make uppen, haren stylen, zonnen, kleding van mekaar stelen, ALLES. Na die vakantie werd onze band eigenlijk steeds hechter we deden ie vakantie zoveel samen, dat beviel ons eigenlijk wel. Samen boodschappen, shoppen ect. Na die vakantie hebben we ook iedere vakantie zelfs de 1 week vakanties tegen mekaar gezegd: ik wil naar Cran Canaria….. als ik 18 was zouden we dat ook waar maken, helaas kunnen we dat nooit samen gaan doen, ik ga je laten zien dat ik t alleen kan doen ! Met jou heel dicht bij me ❤️ morgen ven je 3 maanden niet meer hier, en het doet pijn. Ik mis je Daan ! Kusje van mij

ilse-1 ilse-2 ilse3