Een gewaarschuwd mens……

Ik word dit weekend tot 2x aan toe aangesproken door bekenden die de afgelopen tijd geconfronteerd werden met de onbekendheid van xtc.

De gebruikers trachtte bovengenoemde bekenden te overtuigen van de volgende zaken:

 • Ik heb ze laten testen, dus ze zijn veilig…….
  Eerder heb ik hier over geschreven, wat is veilig? Ik zal je binnenkort precies benoemen wat erin zit, goed? Ik heb je al eerder gezegd dat er zoutzuur in zit, maar ik zal je ook de rest benoemen.
  Als je de pillen hebt laten testen, dan weet je dat er naar een beperkt aantal zaken is gekeken (oa hoe veel mdma erin zit). Heb je hem verder laten testen, dan heb je na en week een rapportje gehad met de gegevens van de volledige pil.
  XTC wordt gemaakt in een eigen gemaakt stookcentrum. Buiten de gebruikelijke ingredienten kunnen mensen er ook eigen ingredienten indoen, deze staan normaal in je keukenkastje met een kruis erop. Hier kom je alleen achter als je je pillen laat testen en na een week het rapportje terug krijgt.
 • Ik haal ze altijd bij dezelfde dealer, dus ik weet dat ze goed zijn.
  Hoe dan? Je weet dat het een middel is dat niet ok is, maar omdat het vaker goed dan fout gaat denk jij dat het goed is?
  Jouw dealer, of maker weet precies wat erin gaat, als je het wilt weten vraag je het hem een keer.
 • Danielle had epilepsie en is daar dood aan gegaan…….. Dat ik dit (weer) hoorde hoopte ik werkelijk dat degene die dit durfde te beweren, spoedig bij mij op de stoep staat, graag spreek ik een keer face to face met JOU!
  Nogmaals, Danielle is NIET overleden aan de gevolgen, of door de gevolgen van epilepsie. Gelukkig was ik ondanks de stress zo slim om dit te vragen.
 • Je kan makkelijk elke week een pilletje slikken………
  Ik hoor dit regelmatig, als je jezelf er iets meer over had ingelezen, dan lees je dat je lever 3 maanden nodig heeft om de stoffen welke in xtc zitten weer af te breken.
 • Als mijn kind slikt, dan doet ze dit met mij erbij……
  Ik heb toen ik in het ziekenhuis kwam van A tot Z meegemaakt wat er met je kan gebeuren als het niet goed gaat met xtc. Stel je nou voor dat we dit thuis af hadden gehandeld, nou dan kan ik je vertellen dat ze binnen 3 uur dood was. Hoe denk je het te ondervangen als het pilletje anders uitvalt dan dat je wilde? Denk hier eens over na………..over na gedacht?
  Je snapt toch zelf ook wel dat je met deze opmerking de plank volledig mis slaat? Je kan namelijk HE LE MAAL niets meer als het pilletje niet goed uit valt. In het ziekenhuis hebben ze bij mijn dochter alles, maar dan ook alles gedaan om haar erbij te houden. Zoals jullie weten is dit niet gelukt. Ik heb van A tot Z mogen aanschouwen hoe dat werkt, zal ik je wat verklappen……………. dat is het heftigste dat ik in mijn leven meegemaakt heb. Wil jij dat dan ook meemaken? Ik ga ervan uit dat je NEE zegt, wees dan zo wijs en probeer er dan voor te zorgen dat je kind andere uitdagingen in het leven zoekt.
 • Hoe herken ik nou dat mijn kind xtc slikt?
  Ik heb dit persoonlijk niet bij mijn kind herkend, maar nu kan ik je de volgende zaken meegeven.
  * zeer grote pupillen
  * zonnebril op, op als het niet zo zonnig is C:
  * waterijs, lolly’s, suikerspin, er is grote trek in zoetigheid
  * water, veel dorst.
  * zeer laat naar bed (0600) niet kunnen slapen, vroeg er weer uit
 • Mijn kind doet dat niet……..
  Dat vind ik echt heel fijn voor uw kind en ook voor u. Mocht u nou toch twijfelen, praat eens met uw kind, kijk eens in de foto.s op FB en instagram etc.
  Vaak komen er dan toch kiekjes tevoorschijn die u toch aan het twijfelen zetten.
 • Mijn kind gebruikt xtc, en nu?
  Ik ben ervan overtuigd dat je het 9 van de 10 x niet kan voorkomen. Als ik dit op mijn eigen opvoeding betrek, het was en is een bespreekbaar onderwerp. Ik heb haar bevraagd, maar ik kreeg altijd het antwoord, nee maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam. Weet dat hoe echt dit ook klinkt, dit dus niet alles zegt.
  Praat met je kind, veroordelen is nutteloos, hier gaan jullie niet mee in contact komen.
  Je kan altijd contact met instanties innemen die je hierbij kunnen helpen, Jellinek, Brijder, GGD.
 • Xtc, 4fmp, het is levensgevaarlijk, weet dat je jezelf waanzinnig voor de gek houdt met de gedachte dat jouw vrienden het ook gebruiken en dat dit altijd goed gaat. Op een goede dag ben jij of zijn zij aan de beurt, en dat kan je voor zijn.
 • Nu nog een berichtje voor de mensen die net als ik kinderen hebben. Jullie maken mij soms nog het meest aan het schrikken. Toen jij vanmorgen wakker werd, met je kinderen aan de tafel zat, naar het zwembad ging? Is het je waard dat jij door xtc deze dingen niet meer mee kan maken? Dat jouw kinderen zonder jou verder moeten? Of wil jij weten hoe het is om zonder jouw kind verder te moeten? Ik zal jullie hier zeggen, dat het iedere dag weer een klus is om verder te gaan. Jij wil niet mij zijn in dit geval, jij wil jouw kind toch groot zien worden? Jij wil toch ook als het je gegeven is, je kind zien slagen, trouwen, kinderen krijgen, van elkaar genieten tot jullie oud en grijs in het bejaardentehuis komen?
  Hoor ik hier nou een JA? Dan weet je wat jullie te doen staat, word wakker en maak keuzes waarbij je dit met al je bewustzijn doet.
 • En dan de jeugd, wat moet ik nou toch tegen jullie zeggen?
  Waarom moet je nou altijd tot het gaatje gaan? Ik heb dat wel eens aan mijn dochter gevraagd, en dat deed ik terwijl ik niet wist dat zij xtc slikte. Ik weet dat er een groot aantal van jullie de xtc nog opleuken met een snuif cocaïne of een snuf poppers. Ik ben zo benieuwd waar het einde ligt, wanneer vinden jullie iets nu klaar? Je kan toch moeilijk de hele gootsteen in je bakkes stoppen om tot een bepaalde gemoedstoestand te komen?
  Het kan toch ook ergens een keer klaar zijn? 0300 kan ook leuk zijn om te stoppen, slaap je een paar uur voordat je verder gaat. Nee het moet tot 0600 of 0700, dan nog maar een snuit of stukje pil extra om door naar je werk te gaan. Als je dit nou zo leest, denk je dan zelf niet van mmmm dat lijpe wijf heeft best een soort van gelijk? Weet je, later als je groot bent, en jullie in een andere fase van het leven terecht komen, ga je nog een aan mij denken. En is het niet aan mij, dan is het wel aan je eigen moeder die jou ook zo ontzettend graag wil behoeden voor alle shit op de wereld. Iedere keer als er aan jou gevraagd wordt, is alles goed liefje, denk jij kut mam, maar ik wil je geen verdriet doen. Dus zeg je ja, alles goed mam, je geeft elkaar een kus of iets dergelijks en jullie vervolgen jullie wegen. Je moeder blij dat jij dit zei, jij even een k#t gevoel omdat je haar niet kon zeggen wat je wilde zeggen.

 

De foto hieronder is de laatste hartslag van Danielle voordat zij overleed, ik heb hem op mijn arm laten zetten, graag had ik haar hart nog horen kloppen.

 

hartslag-danielle

 

 

Een gewaarschuwd mens telt voor 2………….

 

 

Nicolette