Kusjes

Mensen vragen zich af hoe het nou toch zit met de kusjes van Daan.

Enige maanden geleden bedacht ik op een goede avond de kusjes van Daan. Zittend aan tafel bedacht ik mij hoe het eruit moest komen te zien, nu de uitvoering nog. De juiste mensen om mij heen hielpen mij met de vormgeving en zo werden de kusjes geboren.

De kusjes werden eerst alleen door mij gemaakt, later kwam Cora daarbij en mensen die lid zijn van team Danielle maken ze soms ook. Op iedere school die ik bezoek worden alle leerlingen actief betrokken bij het maken van kusjes. Zij maken aan het einde van mijn presentatie kusjes van Daan. Hier zit een prijsvraag aan vast, ik kies uit alle kusjes om een bepaalde tijd prijswinnaars. De eerste prijs krijgt zijn of haar kusje afgedrukt op een ansichtkaart en poster. Zijn of haar hele klas krijgt zijn of haar kusjes kaart overhandigd door mijzelf. De tweede en derde prijs krijgen de kusjes die zij gemaakt hebben op een A3 poster afgedrukt overhandigd. Alle kusjes worden op de pagina kusje van Daan gebruikt, ook kusjes die niet gewonnen hebben kunnen hiervoor in aanmerking komen.

Binnenkort zal ik de winnaars bezoeken, en zal ik roze taart meenemen om de aller eerste kusjes winnaar/winnares te verassen.

 

Nicolette

 

foto van Kusje van Daan.