Hypocriet

Hypocriet…………………………

Ik heb er even een paar uurtjes over nagedacht.
Nagedacht over hoe ik dit blog nu ga schrijven naar aanleiding van de post over mevrouw H Groenteman, een dame bekend van radio en tv met een leeftijd boven de 70.
De kop van dit stuk is hypocriet, die kop gebruik ik naar aanleiding van een reactie er onder het stuk kwam, ik plaats hem hieronder.

Ze is een volwassen vrouw en ze doet dit niet waar haar kleinkinderen bij zijn! Wat een hysterische reacties weer zeg, en nogal hypocriet, iedereen vindt alcohol prima maar een pilletje ooooooh dan ben je een junk…..

Hypocriet,

Ik ben maar zo vrij geweest om de directe uitleg van google erbij te nemen
Hypocriet of schijnheilig geeft aan dat iemand zich anders voordoet dan hij of zij in werkelijkheid is. Hypocriet zijn is huichelachtig, vals of geveinsd gedrag vertonen. Hypocriet is afgeleid van het Griekse woord hupokrites. Dit woord betekent letterlijk acteur.

Op de een of andere manier kan ik het woord niet in de context van de reactie plaatsen.

Ben je hypocriet als je erop gewezen wordt dat je een voorbeeldfunctie hebt?
Ben je hypocriet als je een bekende Nederlander bent en voor mening uit komt?
Ben je hypocriet omdat IEDEREEN alcohol prima vindt?
Ben je hypocriet omdat men denkt dat je na een pilletje een junk bent?

Mevrouw Groenteman, maar ook mevrouw Yvon Jaspers, Dhr. Jan Smit,, Dhr. Thijs Romer, Dhr. Dave Roelvink, Jongeman Lill Kleine., mevrouw Daphne Bunskoek, acteurs in het programma GTST.
Allen hebben zij publiekelijk aangegeven dat zij XTC gebruikten. Sommige gaven aan dat jij dat ook eens moest gaan proberen, het was het beste wat jou kon overkomen.

Iedereen mag voor zijn of haar mening uitkomen, gelukkig hebben wij dat voorrecht. Maar wat is het belang dat je anderen er toe gaat zetten om het ook te proberen?

Mensen die de status BNer hebben, hebben een voorbeeldfunctie. Dat is de keerzijde van het BNer zijn, je moet altijd opletten wat je zegt en of doet. Teksten die JIJ zegt komen op het internet en verdwijnen niet meer.. Zo vond ik afgelopen dagen meerdere nieuwsstukken over BNers en hun kijk op xtc.

Ik ben zoals jullie waarschijnlijk wel weten mijn kind kwijt geraakt aan het zelfde middeltje als waar zij mee “pochen”.
Met mij zijn er nog ontzettend veel ouders die ook hun kind kwijtgeraakt zijn aan datzelfde middel.

Wat ik vooral zie als mensen dit horen is het volgende:

* Ze zullen wel niet “goed”gebruikt hebben, want……………….
* Ze hebben geen goede opvoeding gehad, want……………..
* IK slik al jaren en ik leef nog steeds…………………..
* Aan alcohol sterven meer mensen………………………..

Hier heb ik al veel over geschreven en zal ik nog veel over schrijven, want dit denkbeeld is totaal niet corresponderend met de werkelijkheid. Behalve dan als je wel nog steeds leeft…………..

Maar ook vond ik journalisten die hun mening opschreven, stukken die absoluut niet conform de werkelijkheid zijn en of waren.
Want gaan wij nu zeggen, we hebben ermee te dealen dus laten we nu een manier vinden dat ze het “verantwoord’slikken. Bij deze zinnen moet ik even slikken, want het bestaat NIET. Het is en blijft onveilig, Russisch roulette, schrijf dat dan gewoon op. Schrijf het zoals het is, draai er niet omheen. Nogmaals ik ga niemand zeggen om het wel of niet te doen. Wil jij mij overtuigen dat JIJ wel weet wat je doet, mij hoef je niet te overtuigen hoor, ik geloof je!

Ik durf te zegen dat ik heel veel mensen gesproken heb, en dat waren heel veel mensen die slikte en of slikken. Ik heb ze gevraagd naar hoe zij denken en of doen. Er waren er maar weinigen die:

wisten dat xtc (1 pilletje) 2 maanden de tijd nodig had om uit je lijf te gaan
wisten wat de ingrediënten van xtc was
wisten wat testen nou echt inhield
wisten wat de inhoud van een halve pil was
wisten dat je dood kon gaan aan xtc
wisten dat er veel meer doden door xtc waren
wisten dat er een wet op de privacy was en dat er daarom niet over geschreven werd, dus dat er daarom ook geen ruchtbaarheid aan gegeven wordt.
wisten dat onsterfelijk zijn niet bestond
wisten dat xtc ook psychische klachten kon geven
wisten dat er veel mensen onder invloed van xtc……………………..
wisten dat ………………………..

Hoeveel weet jij nou eigenlijk van dit alles af?
Want jij geeft wel jouw mening, maar ervan af weten, nee dat is teveel moeite.

Ik ben een NON hysterisch mens en durf over mijzelf te zeggen dat ik verre van hypocriet ben. Ik heb mijzelf verdiept in de xtc, heb dingen gezien, geroken en nee niet geproefd.
Ook veroordeel ik niemand, heb ik wel een mening over drank en drugs en weiger ik mijn kop in het zand te steken.

Ben jou diegene die weet wat hij doet…………………………dan doe je het goed!
Ben jij nou diegene die dat toch niet weet of wist, lees mee en laat je informeren.

Hypocrie t is net als xtc……………………..beter van niet………………..t

Hieronder laat ik jullie zien hoe het in de werkelijkheid zit en gaat. Alle foto.s zijn de laatste foto’s die er van haar en mij gemaakt zijn…………….geplaatst in volgorde van afscheid.

Nicolette

foto van Nicolette Roze.
foto van Nicolette Roze.
foto van Nicolette Roze.