nationale complimentendag.

Vandaag het interview van mij online via RTL, en dat heb ik geweten! Wat een reacties, dank jullie wel hiervoor. Het was geweldig om te lezen hoe goed de mensen op de hoogte waren, hoe goed het hen verging. De beste mensen uit Nederland melde zicht om vooraan in de rij mij eindelijk die antwoorden te geven waar ik maar niet achter kwam.

De ene heer kon D uit zijn wereld, hij wist precies van de hoed en de rand, dank je voor al je berichten. Dan was er een jonge man die mij mij muts noemde en mij wist te vertellen dat Danielle al 10 jaar slikte, en niet aan xtc maar aan 4fmp was gestorven, ook jij bedankt voor deze informatie.

Godzijdank wist iedereen dat zijn of haar dealer de beste was, zij niet zo dom waren, zij hun xtc lieten testen, en laten we vooral niet vergeten dat het Danielle haar eigen schuld was.

Als ik het zo las is Team Danielle eigenlijk overbodig, want zo erg is het toch eigenlijk allemaal niet……….

Het is vandaag nationale complimenten dag, en dat heb ik ook geweten. Lieve berichtjes heb ik mogen ontvangen over mijn vandaag geposte interview, dank jullie wel hiervoor.

Bewustwording, daar gaat het uiteindelijk allemaal over, als jij bewust bent van dat wat je doet, dan hoef ik jou niets meer te vertellen. Maar gek genoeg zijn de mensen die ik face to face of 1 op 1 spreek niet zo mondig als de anonieme facebook mensen. Ook kan niemand mij een antwoord geven als ik een vraag stel tijdens mijn presentaties, want het is een antwoord geven op een vraag waar je niet van wist dat het zo zat.

Ik heb de reacties naast mij neergelegd. En als ik dan toch iets erover wil zeggen, Danielle was een top dochter, een lieve zus en super sociaal kind. Maar dat hoef ik eigenlijk niet te zeggen, want zoveeeeeeeeeeeeeeeel mensen die vandaag iets wilde melden waren al bekend met haar………….

 

 

Nicolette